Rendkívüli közlemény


2021.03.04-én elhangzott kormányzati döntések értelmében 2021.03.08-tól intézményünk minden évfolyamán az oktatás 2021.04.07-ig digitális munkarendben történik. Ennek értelmében a szigorítások feloldásáig az oktatás kizárólag online formában folytatódik. Ez a döntés érinti a 7-12. évfolyamon tanuló diákokat és az ott tanító pedagógusokat. A 7-8. évfolyamok esetében a 2021.03.08-i dátummal kezdődő átállásra való felkészülést megkezdtük és kialakítottuk a napi munkát meghatározó digitális napirendet. Tájékoztatás a szaktanároktól, osztályfőnököktől kérhető.

Újra a PAG-ban a MUDFIELD


A Duna TV stábja filmet forgatott 2021. március 2-án, a Dal 2021 döntőjébe jutott Mudfield zenekar tagjaival egykori iskolájukban, a Péter András Gimnázium és Kollégiumban. Balázs Loránd dobos, Feke István gitáros és Kovácsovics Máté énekes a Péter András Gimnázium öregdiákjai egy rövid látogatás erejéig visszatértek egykori iskolájukba, tantermeikbe felidézve a régi idők hangulatát és emlékeit. Sétáltak intézményünk romantikusan koptatott lépcsőin és kosárlabdáztak nemrégen megújult tornatermünkben.

Gratulálunk a rangos zenei elismeréshez, a Fonogram-díjhoz és szurkolunk, hogy megnyerjék a fiúk a Dal 2021 döntőjét március 13-án. Büszkék vagyunk a sárréti fiatalokra!

Szavazzatok Rájuk!

Rendkívüli közlemény


2020. 11. 11-től a középiskolákban a 9-12. évfolyam számára elrendelt digitális munkarend a Kormány döntésének értelmében meghosszabbításra került 2021. 03. 15-ig.
Ennek értelmében az érintett évfolyamok tanulóinak tovább folytatódik intézményünkben az online oktatás. Az online órák mellett a leszakadó diákok és a végzős tanulók számára kiscsoportos tanórákat is szervezünk a járványügyi előírások betartása mellett. Tájékoztatás a szaktanároktól, osztályfőnököktől kérhető.

Akkreditált kiváló Tehetségpont lettünk


(Az Akkreditációs dokumentum megtekintéséhez kattints a képre!)

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy a Péter András Gimnázium és Kollégium a 2020/2021 évi akkreditációs folyamatban való részvétele eredményeként az Akkreditált kiváló Tehetségpont címet nyerte el!
Gratulálunk a szép sikerhez!
Az akkreditáció eredményeként Önök a nyilvános dokumentumaikon jogosultak a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Akkreditált kiváló Tehetségpont cím használatára.
A cím elnyeréséhez gratulálunk, hiszen az akkreditációs folyamat tapasztalatai megerősítették, hogy az Önök tehetségpontja szakmailag hiteles és kompetens tagja a Matehetsz Tehetséghálózat egyre bővülő családjának, valamint működésükkel már ma is aktív részesei hálózatunknak.

A továbbiakban minden jót kívánunk!
Üdvözlettel
Szántó Judit
Nemzeti Tehetségpont
Budapest, 2021. 01. 28.