Rendkívüli közlemény


2020. 11. 11-től a középiskolákban a 9-12. évfolyam számára elrendelt digitális munkarend a Kormány döntésének értelmében meghosszabbításra került 2021. 03. 15-ig.
Ennek értelmében az érintett évfolyamok tanulóinak tovább folytatódik intézményünkben az online oktatás. Az online órák mellett a leszakadó diákok és a végzős tanulók számára kiscsoportos tanórákat is szervezünk a járványügyi előírások betartása mellett. Tájékoztatás a szaktanároktól, osztályfőnököktől kérhető.

Akkreditált kiváló Tehetségpont lettünk


(Az Akkreditációs dokumentum megtekintéséhez kattints a képre!)

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy a Péter András Gimnázium és Kollégium a 2020/2021 évi akkreditációs folyamatban való részvétele eredményeként az Akkreditált kiváló Tehetségpont címet nyerte el!
Gratulálunk a szép sikerhez!
Az akkreditáció eredményeként Önök a nyilvános dokumentumaikon jogosultak a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Akkreditált kiváló Tehetségpont cím használatára.
A cím elnyeréséhez gratulálunk, hiszen az akkreditációs folyamat tapasztalatai megerősítették, hogy az Önök tehetségpontja szakmailag hiteles és kompetens tagja a Matehetsz Tehetséghálózat egyre bővülő családjának, valamint működésükkel már ma is aktív részesei hálózatunknak.

A továbbiakban minden jót kívánunk!
Üdvözlettel
Szántó Judit
Nemzeti Tehetségpont
Budapest, 2021. 01. 28.